zondag 1 september 2013

Nog één keertje slapen!Nog één keertje slapen en dan is het weer zover! Een nieuw schooljaar, met allemaal “oude” muisjes en bijtjes die nu, na twee lange maanden vakantie, een kikker worden!
Samen met Cézar en de 17 kikkertjes die op komst zijn, maken we er een spetterend nieuw schooljaar van!

We gaan allemaal nieuwe dingen ontdekken, we gaan spelletjes spelen, knutselen, schilderen, technieken leren, spelen met plasticine, deeg, … ! Samen met de puzzelrups kunnen we leren welke puzzelniveaus we al hebben gehaald en welke puzzels nog een uitdaging bieden!


 

Samen met Cézar zullen we elke dag iets nieuws leren, zullen we nieuwe thema’s ontdekken en zullen we vooral veel zelf leren!

In de kikkerklas is er elke dag feest! We spelen met wat we willen doordat we zelf mogen kiezen aan het keuzebord, en af en toe moeten we een “moetje” komen maken. Dit is soms iets beeldend, een spelletje, een taakje, een werkblaadje, een kleurenoefening, een talige opdracht, … en nog zoveel meer!

Ik vind het heel belangrijk dat ik elke dag iets met jouw kind heb samen gedaan, soms alleen, maar vaker in kleine groepjes. Elk kind moet aanvoelen dat hij of zij altijd bij mij terecht kan: voor een knuffel, een traantje weg te krijgen, om iets te vertellen, … Samen maken we er een geweldig schooljaar van vol verrassingen, voor kind, ouder en juf!

Tot morgen lieve kikkertjes,

Juf Renske
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten