zondag 11 mei 2014

Kriebeldiertjes overal! Maar ook: Schoolfeest!


Vorige week:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


DEZE WEEK:
Vandaag gingen we met alle kleuterklassen gezellig samen naar de jaarmarkt in ons dorpje! Wij stapten samen met de muizen van juf Hilde naar het centrum en zagen daar al direct veel paarden staan. Sommige paarden hingen vast aan hun paardenwagen, andere paarden stonden er nog in. We gingen een beetje verder en zagen naar nog enkele kraampjes staan en nog wat pony’s en veulens.
Op de terugweg naar school zagen we nog enkele boerenpaarden die erg hard moesten lopen! Iets wat de kleuters erg leuk vonden!
 
 

Op dinsdag  oefenden we met alle kleuterklassen voor de eerste keer DE apotheose! Alle kleuterklassen samen op het podium! Het was erg leuk! Zeker ook omdat we alvast een keertje konden kijken naar de dansjes van de andere kleuters! Wij supporteren alvast! J


Al sinds gisteren is mijn stem een beetje zoek, en de kleuters houden er erg veel rekening mee! Erg fijn voor mij J Daardoor passen we onze onderwijsstijl een beetje aan en doen we bijna alles in groepjes: spelletjes en verhaaltjes ook eens in kleinere groepjes, het is eens iets anders J
We mochten ook nog een kriebeldiertjes kleven door verschillende stukjes samen te puzzelen en het stappenplan goed te volgen.

 
FEEST! Roan werd vandaag 5 jaar! Hij trakteerde met een lekker yoghurtje en een drankje! De kleuters kregen ook nog een leuk kleurboekje mee met Roan op de cover! Onze eigen motorcrosserheld J
Ook juf Isabel trakteerde! Haar dochtertje JULIE werd op 29 april geboren. Juf Isabel bracht voor elke kleuter een zakje snoep én potloodjes met Julie haar naam op. Bedankt! 

 
 

 

Vandaag was het dé generale repetitie voor het schoolfeest van morgen. Wij hopen op goed weer, hopen jullie mee? J

Ook het schoolfeest is goed verlopen! Geen tranen, maar wel super goede dansers! Iedereen deed zijn best en liet zich van zijn/haar beste kant zien! :)

 
 
 
  


 
We hebben er sinds kort ook een nieuwe bewoner bij in de klas: KWAKJE de kikker:

 
 
En hopelijk beleefden jullie een fijne Moederdag! 

NIET VERGETEN:
Woensdag 14/5: sportdag
Vrijdag 23/5: schoolreis
Dinsdag 27/5: sportdag
woe - vrij: 28+29+30/5: GEEN SCHOOL


Geen opmerkingen:

Een reactie posten